Analýza potenciálu letiště Pardubice - Veselý, Martin; Zelený, Lubomír; Huňak, James; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce se zabývá analýzou pardubického letiště jako dopravního a ekonomického celku. Zkoumá spádovou oblast letiště, napojení letiště na prvky dopravní infrastruktury a věnuje se vývoji přepravních statistik a analýze struktury letů tohoto regionálního letiště. V práci je řešena také otázka výstavby nového odbavovacího terminálu, která by měla být zlomovým bodem v rozvojovém programu letiště. Pro porovnání je do práce zahrnuta i studie ostatních mezinárodních letišť na území České republiky. Teoretická část této práce zkoumá postavení a úlohu letišť v civilní letecké dopravě.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses