Finanční analýza firmy DAMA MB, s.r.o. - Wohlhöfner, Jan; Holečková, Jaroslava; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cílem této bakalářské práce je zpracování finanční analýzy společnosti Dama MB s. r. o. v krizových letech 2008 -- 2012. Práce je rozdělena na dvě části. První, metodická část, obsahuje základní teorii a především metody, jakých bude pro vypracování druhé, praktické části, užíváno. Praktická část se skládá z horizontální a vertikální analýzy účetních výkazů, následuje analýza poměrových ukazatelů a jejich poměření s konkurencí. Posledním krokem je zhodnocení finančního zdraví pomocí bankrotního a bonitního modelu. V závěru jsou poté podrobně shrnuty výsledky jednotlivých kroků finanční analýzy.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses