Analýza bankovních poplatků - Uttendorfská, Markéta; Radová, Jarmila; Pavelka, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce se zabývá analýzou bankovních poplatků, které majitelé běžného účtu hradí za realizované operace a poskytované služby. Cílem práce je aplikovat 2 modely fiktivního klienta na vybrané běžné účty, porovnat ceny předem vymezených služeb u jednotlivých kont a ve výsledku doporučit klientům cenově nejpříznivější účet. Vybranými účty jsou všechny na trhu dostupné běžné účty určené pro studenty a mladé lidi a několik klasických běžných účtů. Dílčím cílem je zhodnotit pomocí dotazníkového šetření, které je určeno pro respondenty ve věku od 15 do 30 let, informovanost respondentů o výši bankovních poplatků jejich preference při výběru banky.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses