Analýza vývoje klientských vkladů v ČR - Pucholt, Tomáš (2015)
Bakalářská práce je zaměřena na vývoj korunových klientských vkladů pojištěných Fondem pojištění vkladů, umístěných v bankách působících na českém trhu. Hlavním cílem této práce je analyzovat změny ve vývoji a vysvětlit faktory, které je způsobily. V první části jsou analyzována data České národní banky. Druhá část analyzuje depozitní produkty 16 bank, 5 stavebních spořitelen a 6 spořitelních a úvěrních družstev. Na závěr této analýzy je též podán návrh na optimální sestavení portfolia z těchto produktů. V závěru je pak stručně naznačen možný budoucí vývoj.