Analýza ziskovosti klientů obchodníka s cennými papíry - Vopelka, David; Matyáš, Ondřej, 1979-; Menšík, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce "Analýza ziskovosti klientů obchodníka s cennými papíry" popisuje možnosti analýzy ziskovosti klientů a metody řízení nákladů podle aktivit. V teoretické části jsou rozebrány použité metody a to včetně pohledu na silné a slabé stránky. V praktické části jsou aplikovány teoretické poznatky na konkrétní společnosti brokerjet České spořitelny, a.s. V této práci byla vypracována komplexní analýza ziskovosti klientů společnosti s využitím interních dat. V jejím rámci byla aplikována metoda řízení nákladů podle aktivit. Na základě výsledků této analýzy byly navrženy konkrétní doporučení a podněty pro zvýšení celopodnikového zisku společnosti.
Vedoucí práce: Ondřej Matyáš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses