Finanční analýza společnosti Chládek a Tintěra Havlíčkův Brod, a. s - Halák, Jiří; Dufková, Eva; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti Chládek a Tintěra Havlíčkův Brod, a. s. v letech 2006 - 2013. Práce obsahuje dvě hlavní části. První část práce je metodická a zahrnuje vymezení pojmu finanční analýza a metody absolutní analýzy, poměrové analýzy a predikce finanční tísně. V druhé, praktické části práce, je provedena finanční analýza společnosti a její srovnání s odvětvím inženýrského stavitelství. Závěr práce shrnuje výsledky finanční analýzy a navrhuje určitá doporučení.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses