Strategická analýza fitness center World Class - Pekárek, Jan (2015)
Cílem této bakalářské práce je provést strategickou analýzu podniku World Class Czech Republic s.r.o. Tohoto je docíleno za pomoci analýzy okolí podniku, jeho zdrojů a schopností, díky kterým můžeme identifikovat jeho silné a slabé stránky spolu s možnými příležitostmi a hrozbami. Tato práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou, kde teoretická část obsahuje popis strategického řízení a externí a interní analýzy. V praktické části bakalářské práce aplikuji poznatky získané v teoretické části, jejichž výsledkem je zhodnocení celkové konkurenční pozice na trhu a odhad růstu relevantního trhu. Zároveň je na základě těchto výstupů doporučena strategie, která by měla přispět k samotnému vývoji podniku a k vyšší spokojenosti návštěvníků fitness centra.