Strategická a finančná analýza komerčnej poisťovne - Matejičková, Monika; Pláničková, Markéta; Daněk, Stefan Svatopluk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalárska práca sa zaoberá strategickou a finančnou analýzou komerčnej poisťovne. Prvá časť je venovaná spoločnosti Allianz pojišťovna a. s. a jej postaveniu na trhu. Ďalej nasleduje analýza vonkajšieho a vnútorného prostredia poisťovne. V poslednej časti je uvedená stručná charakteristika finančnej analýzy a jej praktické prevedenie s ohľadom na špecifiká poistného trhu.
Vedoucí práce: Markéta Pláničková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses