Finanční analýza společnosti Bernard - Shakirov, Azizbek (2015)
Cílem bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti BERNARD, a. s, ohodnotit finanční situaci podniku, zjistit nastalé změny, porovnat dosažené výsledky s konkurencí a sestavit finanční plán pro rok 2015. Práce je rozdělená na metodickou a praktickou část. V rámci metodické části, jsou popsány metody finanční analýzy, které budou aplikovány v praktické části. Vypočtené hodnoty jsou porovnány s výsledky společností se stejným zaměřením v podnikání. Poslední část práce představuje finanční plán společnosti pro rok 2015.