Finanční analýza společnosti Bernard - Shakirov, Azizbek; Kuchyňa, Pavel; Novotný, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cílem bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti BERNARD, a. s, ohodnotit finanční situaci podniku, zjistit nastalé změny, porovnat dosažené výsledky s konkurencí a sestavit finanční plán pro rok 2015. Práce je rozdělená na metodickou a praktickou část. V rámci metodické části, jsou popsány metody finanční analýzy, které budou aplikovány v praktické části. Vypočtené hodnoty jsou porovnány s výsledky společností se stejným zaměřením v podnikání. Poslední část práce představuje finanční plán společnosti pro rok 2015.
Vedoucí práce: Pavel Kuchyňa
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses