Analýza sporiacich produktov - Hudiková, Dana (2015)
Bakalárska práca "Analýza sporiacich produktov" sa zaoberá deskripciou jednotlivých sporiacich produktov, ktoré sú často využívané a jednoducho dostupné pre domácnosti. Prvá časť práce je zameraná na základnú charakteristiku úrokových sadzieb, sporenia a sporiacich produktov. Zahrňuje vývoj, výhody a nevýhody každého z nich. V druhej časti sa práca venuje aktuálnej ponuke na finančnom trhu v Českej republike a poplatkom, ktoré sú s nimi spojené.