Analýza sporiacich produktov - Hudiková, Dana; Schlossberger, Otakar, 1958-; Kábrt, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalárska práca "Analýza sporiacich produktov" sa zaoberá deskripciou jednotlivých sporiacich produktov, ktoré sú často využívané a jednoducho dostupné pre domácnosti. Prvá časť práce je zameraná na základnú charakteristiku úrokových sadzieb, sporenia a sporiacich produktov. Zahrňuje vývoj, výhody a nevýhody každého z nich. V druhej časti sa práca venuje aktuálnej ponuke na finančnom trhu v Českej republike a poplatkom, ktoré sú s nimi spojené.
Vedoucí práce: Otakar Schlossberger
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses