Finanční analýza společnosti KS Klima-Service a. s. - Hrubá, Veronika (2015)
V této bakalářské práci je analyzována finanční situace společnosti KS Klima-service, a. s. Obsahuje finanční analýzu provedenou za období 2009 -- 2013 a také prostorovou analýzu, kde je společnost porovnávána s konkurencí.Práce se skládá ze tří částí. V první části je vymezena metodika finanční analýzy, která je následně použita v části druhé, analytické. Třetí část pak obsahuje prostorovou analýzu, kdy je společnost KS Klima-service, a. s. porovnána s devíti konkurenčními společnostmi. Cílem práce je podat obraz o finančním zdraví podniku KS Klima-service, a. s. a zjistit, jak si stojí v porovnání s konkurencí.