Finanční analýza společnosti KS Klima-Service a. s. - Hrubá, Veronika; Pekař, Jan; Daněk, Stefan Svatopluk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
V této bakalářské práci je analyzována finanční situace společnosti KS Klima-service, a. s. Obsahuje finanční analýzu provedenou za období 2009 -- 2013 a také prostorovou analýzu, kde je společnost porovnávána s konkurencí.Práce se skládá ze tří částí. V první části je vymezena metodika finanční analýzy, která je následně použita v části druhé, analytické. Třetí část pak obsahuje prostorovou analýzu, kdy je společnost KS Klima-service, a. s. porovnána s devíti konkurenčními společnostmi. Cílem práce je podat obraz o finančním zdraví podniku KS Klima-service, a. s. a zjistit, jak si stojí v porovnání s konkurencí.
Vedoucí práce: Jan Pekař
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses