Klady a zápory doplňkového penzijního spoření - Novosadová, Ester (2015)
Bakalářská práce popisuje klady a zápory doplňkového penzijního spoření. Nejprve se zabývá dalšími možnostmi zabezpečení na stáří, poté důchodovou reformou a charakteristikami II. a III. pilíře. Analytická část práce srovnává jednotlivé nabídky penzijních společností působících v současnosti na trhu. Ke srovnání je použita výkonnost a procentní část úplaty. Poslední kapitola se zaměřuje na srovnání doplňkového penzijního spoření s penzijním připojištěním. V závěru kapitol jsou shrnuty výhody a nevýhody nového produktu III. pilíře.