Klady a zápory doplňkového penzijního spoření - Novosadová, Ester; Radová, Jarmila; Pavelka, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce popisuje klady a zápory doplňkového penzijního spoření. Nejprve se zabývá dalšími možnostmi zabezpečení na stáří, poté důchodovou reformou a charakteristikami II. a III. pilíře. Analytická část práce srovnává jednotlivé nabídky penzijních společností působících v současnosti na trhu. Ke srovnání je použita výkonnost a procentní část úplaty. Poslední kapitola se zaměřuje na srovnání doplňkového penzijního spoření s penzijním připojištěním. V závěru kapitol jsou shrnuty výhody a nevýhody nového produktu III. pilíře.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses