Fundamentální analýza akcie PEGAS NONWOVENS - Hampl, Richard; Musílek, Petr, 1965-; Witzany, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce se zaměřuje na fundamentální analýzu českého výrobce netkaných textilií, společnosti Pegas NONWOVENS. V práci je aplikován přístup "top-down", což znamená, že nejprve jsou analyzovány globální, dále odvětvové a následně také firemní fundamentální faktory, které ovlivňují vnitřní hodnotu akcie společnosti. V úvodu každé z jednotlivých úrovní fundamentální analýzy je uveden také jejich stručný teoretický základ. Poslední kapitola práce obsahuje vybrané modely pro samotné stanovení vnitřní hodnoty akcií společnosti. V závěru diplomové práce je formulováno konkrétní investiční doporučení pro akcie společnosti.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses