Sociální sítě jako marketingový nástroj promotingu hudby a hudebních eventů - Podnecký, Marek (2015)
Bakalářská práce se věnuje sociálním sítím a jejich využitím k marketingovým účelům v promotingu hudby a hudebních eventů. Hlavní část této práce dokumentuje dnešní výběr aktivních sociálních sítí a dává si za cíl srovnat jejich nástroje z hlediska užitečnosti pro marketing elektronické hudby. Autor ve své práci obecně popisuje rozlišnou využitelnost různých platforem a hodnotí a definuje správné marketingové postupy pro dosažení úspěchu jak hudebního umělce, tak hudební události.