Sociální sítě jako marketingový nástroj promotingu hudby a hudebních eventů - Podnecký, Marek; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Straka, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce se věnuje sociálním sítím a jejich využitím k marketingovým účelům v promotingu hudby a hudebních eventů. Hlavní část této práce dokumentuje dnešní výběr aktivních sociálních sítí a dává si za cíl srovnat jejich nástroje z hlediska užitečnosti pro marketing elektronické hudby. Autor ve své práci obecně popisuje rozlišnou využitelnost různých platforem a hodnotí a definuje správné marketingové postupy pro dosažení úspěchu jak hudebního umělce, tak hudební události.
Vedoucí práce: Václav Riedlbauch
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses