Investiční rozhodování na trhu nemovitostí ve střední Evropě - Kühnl, Šimon (2015)
Cílem této bakalářské práce je komparace třech konkrétních lokálních trhů s nemovitostmi v Berlíně, Praze a Vídni. Na základě teorie investičního rozhodování, zvolených indikátorů trhu a modelové investice je zkoumáno, který ze sledovaných trhů vykazuje potenciálně nejvyšší čistý procentuální výnos z investice.