Investiční rozhodování na trhu nemovitostí ve střední Evropě - Kühnl, Šimon; Průša, Přemysl, 1980-; Sobíšek, Lukáš, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem této bakalářské práce je komparace třech konkrétních lokálních trhů s nemovitostmi v Berlíně, Praze a Vídni. Na základě teorie investičního rozhodování, zvolených indikátorů trhu a modelové investice je zkoumáno, který ze sledovaných trhů vykazuje potenciálně nejvyšší čistý procentuální výnos z investice.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses