Analýza vybraných virálních marketingových kampaní - Hocková, Blanka; Chylíková, Hana, 1953-; Marešová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem této práce je zaměřit se na aspekty, které ovlivňují vnímání virálních videí potenciální zákazníky na příkladě analýzy konkrétních virálních videí. První část je věnována teorii marketingu obecně, zmíněny jsou pojmy jako nová marketingové komunikace, buzzmarketing, Word of Mouth a virální marketing. Druhá část představuje konkrétní virální kampaně, jejich specifika a cílovou skupinu. Třetí částí je rozbor a vyhodnocení dotazníkového šetření, které se zaměřuje na povědomí a vnímání virálních kampaní v České republice.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses