Tvorba kariérních stránek velké firmy - Diamant, Patrik (2015)
Teoretická část této bakalářské práce se věnuje problematice tvorby kariérních stránek větší společnosti. První kapitola obsahuje zasazení kariérních stránek do náboru nových zaměstnanců, druhá teoretická kapitola se věnuje samotné tvorbě webu. V praktické části se tato práce zaměřuje na aplikaci teoretických poznatků při tvorbě nových kariérních stránek České spořitelny.