Tvorba kariérních stránek velké firmy - Diamant, Patrik; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Teoretická část této bakalářské práce se věnuje problematice tvorby kariérních stránek větší společnosti. První kapitola obsahuje zasazení kariérních stránek do náboru nových zaměstnanců, druhá teoretická kapitola se věnuje samotné tvorbě webu. V praktické části se tato práce zaměřuje na aplikaci teoretických poznatků při tvorbě nových kariérních stránek České spořitelny.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses