Daňové a ekonomické aspekty vybrané firmy - Jáchym, Michal; Vítek, Leoš, 1970-; Stavjaňová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce se zabývá daňovými a ekonomickými aspekty společnosti W.A.G. payment solutions, a. s. Hlavním cílem je rozbor daňové zatížení a ekonomické situace společnosti v období 2011 -- 2013. Druhá kapitola obsahuje teoretickou část, která popisuje současné podmínky zdanění v České republice. Ve třetí kapitole popisuji společnost a ve čtvrté kapitole se věnuji ekonomickému rozboru a finanční analýze společnosti. V poslední kapitole analyzuji jednotlivá daňová zatížení společnosti a následně porovnávám podíl jednotlivých daní na daňovém zatížení v jednotlivých letech. Na závěr této kapitoly srovnávám celkové daňové zatížení během sledovaného období.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses