Finanční analýza společnosti Fosfa a.s. - Berka, Přemysl; Staňková, Anna, 1951-; Hládek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti Fosfa a.s. v období let 2008 - 2012. Je rozdělena na 2 části, při čemž první část je věnována vysvětlení pojmu finanční analýza a jejích metod a ukazatelů. Představuje takto teoretickou základnu pro druhou část práce, ve které je analyzovaná firma představena a samotná finanční analýza provedena.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses