Porovnání rentability velkých bank České republiky - Potůček, Tomáš; Šnajberg, Oxana; Hrdý, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Práce se zabývá analýzou a porovnáním rentability čtyř největších obchodních bank působících na území České republiky. K hodnocení jsou použity metody známé z finanční analýzy současně s ukazateli specifickými pro finanční společnosti. Vývoj finančních veličin je zkoumán v období mezi lety 2008 a 2013.
Vedoucí práce: Oxana Šnajberg
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses