Porovnání vybraných parametrů pražského a petrohradského letiště - Sheludyakova, Yuliya; Mervart, Michal, 1977-; Červinská, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato bakalářská práce se bude týkat letecké dopravy a ekonomiky letišť. Teoretická část bude zaměřená na obecné informace o letecké dopravě, její význam, vývoj, mezinárodní organizací, které regulují leteckou dopravu. Dále výsvětlím pojetí letiště, jeho infrastrukturu, jaké služby poskytuje, ekonomiku letiště.V practické části této práce se zaměřím na vlastní analýzu jednotlivých parametrů. Bude to analýza postavení letiště z pohledu populace; hodnocení dostupnosti z/na letiště. Na konci budu popisovat jednotlivé výkonové ukazatele, jakými jsou: počet pohybů letadel, počet odbavených cestujících a počet tun přistání certifikováné maximální hmotnosti letadel.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses