Podvodná jednání a rozdílnost role statutárního auditora a forenzního auditora (forenzního vyšetřovatele) při jejich odkrývání - Ledinská, Kateřina (2014)
Diplomová práce se zaměřuje na správné pochopení funkce statutárních auditů a forenzních šetření jako nástrojů prevence a detekce podvodných jednání. V rámci práce jsou osvětleny odlišné postupy statutárních auditorů a forenzních vyšetřovatelů při odkrývání podvodů, a také srovnány definice a klasifikace podvodných jednání, které pro svou činnost každý z těchto profesionálů používá.