Podvodná jednání a rozdílnost role statutárního auditora a forenzního auditora (forenzního vyšetřovatele) při jejich odkrývání - Ledinská, Kateřina; Králíček, Vladimír, 1952-; Hora, Michal, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce se zaměřuje na správné pochopení funkce statutárních auditů a forenzních šetření jako nástrojů prevence a detekce podvodných jednání. V rámci práce jsou osvětleny odlišné postupy statutárních auditorů a forenzních vyšetřovatelů při odkrývání podvodů, a také srovnány definice a klasifikace podvodných jednání, které pro svou činnost každý z těchto profesionálů používá.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses