Finanční analýza Philip Morris ČR, a.s. - Luňák, Hynek; Pham, Hoang Long; Daněk, Stefan Svatopluk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cílem této bakalářské práce je finanční analýza společnosti Philip Morris ČR a. s. a to na základě údajů z let 2009 -- 2013. Práce je rozdělena na dvě části. První část představuje společnost, popisuje metodickou stránku finanční analýzy a vybrané ukazatele, které jsou následně použity v části druhé. Druhá část je praktická, ve které jsou vypočítány vybrané ukazatele na základě dat získaných z výročních zpráv. Druhá část obsahuje vertikální a horizontální analýzu, poměrové ukazatele, bonitní a bankrotní modely, SWOT analýzu a zhodnocení vývoje ceny akcií. Na závěr práce je uvedeno shrnutí hlavních poznatků.
Vedoucí práce: Hoang Long Pham
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses