Finanční analýza Marlenky international, s.r.o. - Majáková, Denisa; Dufková, Eva; Jiránek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato bakalářská práce na téma Finanční analýza Marlenky international, s.r.o. má za cíl analyzovat vývoj podniku Marlenka international s.r.o. ve sledovaném období mezi lety 2008 a 2013 z dat dostupných široké veřejnosti. Práce je rozčleněna na dvě části. První část je část metodická, která obsahuje popis metod finanční analýzy použitých při analyzování podniku. Druhá část je praktická část, která obsahuje výsledky použití metod z metodické části, na jejichž základě je provedeno hodnocení podniku z několika perspektiv. Následuje srovnání s konkurenčním podnikem, SEMAG. V závěru pak dochází k celkovému hodnocení podniku a odhad budoucnosti podniku na základě již zjištěných informací z praktické části.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses