Ocenění komerční nemovitosti - teorie a praxe - Hanáčková, Edita; Mařík, Miloš, 1947-; Kaizr, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce se zabývá oceněním komerční nemovitosti z teoretického i praktického hlediska. První část je věnována teoretickým pojmům v oblasti oceňování nemovitostí. Druhá část se zabývá analýzou trhu nemovitostí. Ve třetí části je provedeno ocenění administrativní budovy na Praze 1 výnosovou metodou. Cílem diplomové práce je odhad tržních hodnot vybrané komerční nemovitosti v Praze z pohledu investora a z pohledu banky.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses