Využitie metód riadenia projektu pre rekonštrukciu ubytovacieho zariadenia - Vovčko, Vladislav (2015)
V tejto bakalárskej práci sa využíva riadenie projektov pre rekonštrukciu ubytovacieho zariadenia. V teoretickej časti sú uvedené a zadefinované základné pojmy, metódy a analýzy, ktoré sa pri projekte využívajú. Metódy CPM, PERT a rôzne typy analýz, ako napríklad SWOT a nákladová analýza, budú použité ako nástroje riadenia projektu. V praktickej časti si potom pomocou softwaru nájdeme optimálne riešenie pre potrebnú rekonštrukciu a názorne si ukážeme uplatnenie a využitie riadenie projektov v praxi. Vypracovaný model si zobrazíme pomocou ganttovho diagramu a nájdeme v ňom kritickú cestu pomocou metódy CPM. V projekte nájdeme vhodne riešenie z možných alternatív, ktoré ma zadávateľ k dispozícií, a poradíme mu pri výbere. V závere bakalárskej prace sa zhrnú všetky použite metódy, analýzy a od prezentujú sa v krátkosti výsledky projektového modelu, časových a nákladových analýz, analýz zdrojov a vysvetlime si ako nám riadenie projektov pomohlo pri výbere vhodného riešenia z možných alternatív pre rekonštrukciu stravovacieho zariadenia.