Finanční analýza firmy Alza.cz, a. s. - Fiala, Jakub; Holečková, Jaroslava; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti Alza.cz a.s. Práce je rozdělena na dvě hlavní části, teoretickou a praktickou. Teoretická část je zaměřena na metody finanční analýzy a popsuje horizontální a vertikální analýzu, poměrové ukazatele a komplexní modely. V praktické části je pak představena analyzovaná společnost a je provedena finanční analýza za období 2009 -- 2013 za použití vysvětlených metod, včetně porovnání s konkurenčním podnikem. V závěru jsou nakonec shrnuty poznatky z provedené analýzy a zhodnocení celkové finanční a hospodářské situace společnosti.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses