Využití strukturálních fondů Evropské unie v cestovním ruchu - Kuncířová, Kateřina; Abrhám, Josef; Brůžková, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem této diplomové práce je provést analýzu použití strukturálních fondů Evropské unie pro rozvoj cestovního ruchu v České republice. Práce si dále dává za cíl přehledně a srozumitelně seznámit čtenáře se současnými možnostmi využití fondů a ukázat, jak byly prostředky využity pro projekty již provedené. Práce je členěna do čtyř kapitol. První kapitola představuje jednotlivé fondy a základní rámec jejich řízení. Druhá a třetí kapitola analyzuje využití strukturálních fondů v minulém a současném programovém období v cestovním ruchu České republiky. Poslední kapitola představuje dva projekty agentury CzechTourism, jako příklady dvou úspěšných projektů zrealizovaných z fondů Evropské unie.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses