Obchodní politika EU-RF - role Německa - Malashenko, Anastasia; Šaroch, Stanislav, 1970-; Fialová, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce si klade za cíl podrobně vyhodnotit obchodní politiku EU a Ruska, postavení Německa jako hlavního partnera RF v rámci EU, zdůraznit změnu vztahů mezi oběma státy v souvislosti se střetem zájmů na Ukrajině, poskytnout určitou představu o problematice obchodní spolupráce partnerů. Daná práce také analyzuje perspektivy rozvoje vzájemného obchodu EU a RF a posuzuje, zda vývoj vztahů přispívá k rozšiřování spolupráce nebo vede k jejímu úpadku.
Vedoucí práce: Stanislav Šaroch
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses