Absolventi a mladí do 25 let na trhu práce v Jihočeském kraji - Malecha, Jakub; Kaczor, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Matějů, Václav (2015)
Bakalářská práce analyzuje absolventy a mladé do 25 let na trhu práce v Jihočeském kraji. Cílem práce je definovat vývoj a současnou situaci vybrané skupiny na specifickém trhu práce. V druhé řadě pak rozčlenění skupiny dle vybraných charakteristik a jejich vzájemné porovnání. Nakonec definovat nástroje, které jsou využívány k podpoře zaměstnanosti.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: trh práce; absolventi škol; nezaměstnanost; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; labor market; school graduates; unemployment; bachelor's theses