Podnikateľský plán - videoprodukcia - Šiška, Adrián; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Trachta, Václav (2016)
Táto diplomová práca je zameraná na tvorbu podnikateľského plánu pre potreby novej vznikajúcej spoločnosti, ktorej podnikateľskou činnosťou je poskytovanie služieb videoprodukcie. Teoretická časť je pojatá ako prieskum literárnych zdrojov za účelom vymedzenia základných pojmov z problematiky podnikania. Praktická časť sa potom venuje analýze prostredia, v ktorom by sa mala spoločnosť pohybovať. Na základe tejto analýzy sú identifikované príležitosti a hrozby z okolia podniku, ako aj jeho silné a slabé stránky. Okrem toho je v tejto časti spracovaný aj marketingový mix podniku a finančný plán. Záver práce obsahuje celkové zhodnotenie realizovateľnosti tohto podnikateľského zámeru.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: podnikatelské projekty; management [obor dipl. práce]; marketingový mix; diplomové práce; business planning; master's theses