Organizační kultura a její sdílení ve vybrané organizaci - Včelišová, Ester (2015)
Cílem práce je zjistit představu vedení vybrané organizace o obsahu organizační kultury, popsat a analyzovat obsah organizační kultury v dílčích složkách organizace z hle-diska shody s představou vedení a na základě zjištěných poznatků vypracovat soubor případných doporučení pro vedení organizace. Jako metody sběru dat byl zvolen strukturovaný rozhovor a dotazník. Práce také přináší přehled o teoretických poznatcích autorů v průřezu od 80. let až po současnost.