Organizační kultura a její sdílení ve vybrané organizaci - Včelišová, Ester; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Míková, Irena (2015)
Cílem práce je zjistit představu vedení vybrané organizace o obsahu organizační kultury, popsat a analyzovat obsah organizační kultury v dílčích složkách organizace z hle-diska shody s představou vedení a na základě zjištěných poznatků vypracovat soubor případných doporučení pro vedení organizace. Jako metody sběru dat byl zvolen strukturovaný rozhovor a dotazník. Práce také přináší přehled o teoretických poznatcích autorů v průřezu od 80. let až po současnost.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: kultura organizace; organizační subkultury; management [obor bakal. práce]; sdílené hodnoty; bakalářské práce; corporate culture; bachelor's theses