Návrh standardizace opakovaného projektu do formy procesů a postupů ve společnosti Oresi, s.r.o. - Broukalová, Martina; Králová, Věra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pirožek, Petr, 1971- (2015)
Předmětem práce je již ukončený projekt rekonstrukce kuchyňských linek řady DOLTI ve společnosti Oresi s.r.o. Cílem práce je určit, zda-li se jedná o unikátní projekt, a zda-li je možné projekt standardizovat. Na základě rešerše pojmu projekt, byla vytvořena matice určující oblasti projektu. Z rešerše definice pojmu standardizace byl vybrán standard PMI. Jednotlivé oblasti z matice definice projektu určily parametry zkoumání, z jejichž rozboru byly stanoveny zdroje zkoumaných dat. Data byla zkoumána kvalitativně a pro bližší porozumění byl zprostředkován rozhovor s oborníkem z oblasti. Na základě analýzy zkoumaných dat bylo rozhodnuto, zda-li je rekonstrukce DOLTI unikátní projekt, a navržena standardizace opakovaných úkolů/činností podle standardu PMI, která by měla zajistit jednoduchost a přehlednost plánování budoucích projektů společnosti Oresi s.r.o.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Věra Králová
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: projektový management; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; project management; bachelor's theses