Předpoklady pro rozvoj náboženského cestovního ruchu ve vybrané oblasti - Fabešová, Veronika (2015)
Cílem této bakalářské práce je provést analýzu předpokladů pro rozvoj náboženského cestovního ruchu ve vybrané oblasti, konkrétně Dačicko--Telčska. Na základě výsledků této analýzy budou navržena doporučení, která by mohla přispět k rozvoji náboženského cestovního ruchu ve výzkumném území.