Předpoklady pro rozvoj náboženského cestovního ruchu ve vybrané oblasti - Fabešová, Veronika; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Švanda, Pavel (2015)
Cílem této bakalářské práce je provést analýzu předpokladů pro rozvoj náboženského cestovního ruchu ve vybrané oblasti, konkrétně Dačicko--Telčska. Na základě výsledků této analýzy budou navržena doporučení, která by mohla přispět k rozvoji náboženského cestovního ruchu ve výzkumném území.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Martin Musil
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: cestovní ruch; sakrální architektura; poutní místa; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; sacred architecture; pilgrimage places; bachelor's theses