Obce v okolí Jaderné elektrárny Temelín - Trávníčková, Anna (2015)
Cílem této práce je zjistit pozitivní či negativní vliv JE Temelín na okolní obce. Práce vychází z poznatků o veřejné správě, externalitách, obcích a o hospodaření obcí. Prostřednictvím vhodných ukazatelů jsou pak údaje hodnoceny a zapracovány pro splnění stanoveného cíle