Obce v okolí Jaderné elektrárny Temelín - Trávníčková, Anna; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pucandlová, Miroslava (2015)
Cílem této práce je zjistit pozitivní či negativní vliv JE Temelín na okolní obce. Práce vychází z poznatků o veřejné správě, externalitách, obcích a o hospodaření obcí. Prostřednictvím vhodných ukazatelů jsou pak údaje hodnoceny a zapracovány pro splnění stanoveného cíle
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Jana Krbová
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: obce; veřejné rozpočty; externality; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; municipalities; public budgeting; externalities; bachelor's theses