Podnikatelský plán - Veselá, Jana (2015)
Tématem mé diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu na založení společnosti s ručením omezeným, která se bude zabývat nákupem a prodejem krmiv pro zvířata včetně představení a zpracování důležitých hledisek ovlivňujících podnikatelskou činnost daného podniku, dále vyhodnocení jeho reálnosti a využitelnosti. V teoretické části jsou popsány možnosti a formy podnikání a obsah podnikatelského plánu. V praktické části jsou rozpracovány jednotlivé kroky nutné k založení nové firmy a jejího podnikatelského plánu. Pro účely zpracování jednotlivých analýz byly použity údaje z českých i evropských institucí, analýza trhu, komunikace s vybranými dodavateli a s potenciálními zákazníky.