Podnikatelský plán - Veselá, Jana; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Trachta, Václav (2015)
Tématem mé diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu na založení společnosti s ručením omezeným, která se bude zabývat nákupem a prodejem krmiv pro zvířata včetně představení a zpracování důležitých hledisek ovlivňujících podnikatelskou činnost daného podniku, dále vyhodnocení jeho reálnosti a využitelnosti. V teoretické části jsou popsány možnosti a formy podnikání a obsah podnikatelského plánu. V praktické části jsou rozpracovány jednotlivé kroky nutné k založení nové firmy a jejího podnikatelského plánu. Pro účely zpracování jednotlivých analýz byly použity údaje z českých i evropských institucí, analýza trhu, komunikace s vybranými dodavateli a s potenciálními zákazníky.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: podnikatelské projekty; finanční plánování; malé a střední podnikání; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; financial planning; small and medium-sized business; master's theses