Finanční analýza Jaroměřická mlékárna, a.s. - Kafková, Daniela (2015)
Bakalářská práce je zaměřená na zpracování finanční analýzy ekonomického subjektu, Jaroměřická mlékárna, a.s. Teoretická část práce je zaměřena vysvětlení předmětu a účelu finanční analýzy, identifikování uživatelů analýzy, definování zdrojů informací s vysvětlením technik a metod pro vyhodnocování výsledků. Praktická část je zacílená na zkoumání výstupů podniku podle vysvětlených finančních metod. Analýza bude aplikovaná na data v rozsahu let 2008 - 2013.