Finanční analýza Jaroměřická mlékárna, a.s. - Kafková, Daniela; Řepová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Horáková, Lenka (2015)
Bakalářská práce je zaměřená na zpracování finanční analýzy ekonomického subjektu, Jaroměřická mlékárna, a.s. Teoretická část práce je zaměřena vysvětlení předmětu a účelu finanční analýzy, identifikování uživatelů analýzy, definování zdrojů informací s vysvětlením technik a metod pro vyhodnocování výsledků. Praktická část je zacílená na zkoumání výstupů podniku podle vysvětlených finančních metod. Analýza bude aplikovaná na data v rozsahu let 2008 - 2013.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Helena Řepová
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: finanční analýza; účetní výkazy; management [obor bakal. práce]; horizontální analýza; vertikální analýza; rozvaha; bakalářské práce; financial analysis; financial statements; bachelor's theses